Klein geluk

€ 26,00

Klein geluk

€ 26,00
Actuele voorraad: 1

Kristen Heitzmann: Een klein geluk

Desi blijft strijden voor gerechtigheid. ook al is dat niet wat er van haar verwacht wordt als pasgetrouwde vrouw.

Colorado, 1872. Nog maar enkele manden geleden zag Desi Brennan zich gedwongen een schot te lossen dat een ander mens het leven kostte. Elke dag worstelt ze opnieuw om met die gebeurtenis in het reine te komen. Ondertussen blijkt er van alles te zijn waar Desi als getrouwde vrouw aan moet voldoen. Onafhankelijk als ze is, valt dat haar niet makkelijk. Maar alle verwachtingen weerhouden haar er niet van om te doen wat juist is, ook al staat haar kersverse echtgenoot Remy niet altijd achter haar daden.

Remy wordt ondertussen geteisterd door schuldgevoelens en twijfelt aan de keuzes die hij heeft gemaakt. Als er een kans komt om zaken recht te zetten, grijpt hij die met beide handen aan. Maar wat als dit te veel van hem vergt? Eén ding is zeker: er zijn grote gebeurtenissen op komst, die Remy en Desi oog in oog zullen plaatsen met datgene waar het in dit leven echt om draait.

De vijfdelige serie Het land van de gouden rivieren speelt zich af in de 'achtertuin' van bestsellerauteur Kristen Heitzmann: het prachtige binnenland van Colorado. Een klein geluk is het derde deel en volgt op Bruid van de bergen en De heer uit het zuiden.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029729352
Aantal blz.: 446
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1