Kruis van vrede

€ 3,95
€ 18,95

Kruis van vrede

€ 3,95
€ 18,95
Actuele voorraad: 1

Abigail J. Hartman: Kruis van vrede

1415.
Fiona leidt een zorgeloos leven op het landgoed van haar vader in het Engelse Wales. Er ontstaat een barst in haar geluk als Giovanni, haar enige broer, het ouderlijk huis verlaat en zich aansluit bij de Engelse invasie van Frankrijk. Niet lang na zijn vertrek krijgt Fiona te horen dat haar broer is overleden. Nu ze is beroofd van het liefste wat ze heeft, denkt Fiona aan het zilveren kruisje dat Giovanni altijd om zijn nek droeg. Zou het echt waar zijn dat dit voorwerp vrede geeft?
Als ze ontdekt dat het kruis ontvreemd is, neemt Fiona zich voor om het terug te vinden. Ze verlaat het landgoed en gaat op weg naar Frankrijk. De omzwervingen door het ruige en door oorlog verwoeste land brengen haar op het goede spoor. Toch is de vondst van het zilveren voorwerp niet het einde van haar geestelijke zoektocht.

Abigail J. Hartman is 16 jaar en schrijft historische fictie vanuit haar hus in South Carolina. Omdat ze thuisonderwijs ontving, heeft ze zich kunnen toeleggen op de onderwerpen die haar het meest interessant: geschiedenis en literatuur 'Kruis van vrede' is haar debutroman.

Lees verder
Uitgever: De Banier
Productcode: 9789033631061
Aantal blz.: 304
Staat: nieuw
Gewicht: 540
Status: uitverkocht
Actuele voorraad: 1