Liefde van mijn vader

€ 9,95

Liefde van mijn vader

€ 9,95
Actuele voorraad: 1

Barbera Nooitgedagt: De liefde van mijn vader

We voeren naar een plekje tussen het riet (...).. In die stilte tussen het riet met alleen het geruis van de stengels en het gekwaak van eenden, zei plotsklaps (mijn kleine broertje) Roelof met zijn hoge stemmetje: "Herman, vader houdt niet van jou hè?"
Op dat moment brak ik. Ik liet de roeispanen los, boog mijn hoofd en begon, zonder dat ik het wilde of er iets tegen kon doen, te snikken. Al die tijd staarde Roelof mij ongelovig en verbijsterd aan.


Het feit dat zijn vader niet van hem houdt is veel erger voor Herman dan dat zijn ouders fout waren in de oorlog. Met dat verdriet moet hij leven. Na een mislukt huwelijk komt er nog een verdriet bij. Een dramatische familiegebeurtenis brengt een familiegeheim aan het licht. De ontrafeling van dit geheim brengt hem uiteindelijk naar een plaats vlakbij het meer van Galilea. Tegelijk leert hij de Vader kennen, die altijd en onvoorwaardelijk van hem gehouden heeft.

Barbera Nooitgedagt (1947) groeide op in IJlst, een van de elf steden van Friesland. Ze woonde in verschillende plaatsen in Nederland en woont nu al meer dan dertig jaar in Apeldoorn.

Lees verder
Uitgever: Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Productcode: 9789064512728
Aantal blz.: 331
Staat: De weg naar Kingdom
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1