Jennings, Een ongelukkige hofmakerij.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 22,95

Regina Jennings: Een ongelukkige hofmakerij

De Kronieken van Joplin - deel 1

Om deze netelige zaak op te lossen, moet ze haar motieven - en haar gevoelens - verborgen houden

Calista York moet nog één zaak succesvol oplossen om haar baan als Pinkertonagent veilig te stellen. Ze krijgt een opdracht om de ontvoerde Lila Seaton op te sporen en wordt naar Joplin gestuurd, een rumoerig mijnstadje in Missouri. Kan ze haar missie verborgen houden voor haar familie, die net buiten Joplin woont?

Toen Matthew Cook besloot om dominee te worden, had hij nooit verwacht dat hij in Joplin terecht zou komen. Terwijl hij vecht tegen allerlei vormen van corruptie en losbandigheid, ontmoet hij de roekeloze mejuffrouw York. Haar slechte beoordelingsvermogen lijkt haar voortdurend in gevaar te brengen.

Hoe goed ze het ook bedoelen, Calista kan de tussenkomst van haar nieuwsgierige familie en de knappe dominee niet gebruiken bij haar onderzoek. Als Matthew haar ook nog het hof probeert te maken, moet ze hem in het duister laten tasten. Ze kan onmogelijk haar vermomming afleggen. Haar baan en het leven van een jonge vrouw staan op het spel.

Regina Jennings is de auteur van een groot aantal historische romans, waarvan de meest in het Nederlands zijn verschenen. Ze heeft meerdere prijzen gewonnen, is getrouwd en woont met haar man en vier kinderen even buiten Oklahoma City.

226