Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Klijn, Onverwachte wegen.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 17,95

Jan W. Klijn: Onverwachte wegen

Annemarie is een vlotte jongedame uit de Alblasserwaard. Ze groeit op in Bleskensgraaf, doorloopt diverse schoolopleidingen en volgt uiteindelijk haar hart: ze wordt verpleegkundige. Tussen de bedrijven door onderneemt ze diverse mooie reizen, o.a. naar Ierland, Zuid Afrika, Nepal en Australië. Op die reizen maakt ze het nodige mee, soms beangstigende ervaringen. Af en toe heeft ze een relatie, maar de ware liefde zit daar niet tussen.

Peter, ook een Alblasserwaarder, is een politieman in hart en nieren, en daarnaast is hij dirigent van diverse koren. Als de wegen van Annemarie en Peter elkaar onverwacht kruisen, komen ze van lieverlee tot de ontdekking dat Gods wegen wonderlijk zijn. Dat geeft hun vertrouwen voor de toekomst!

Gerelateerde producten

226