Pakket; Het land van morgen

Pakket; Het land van morgen

Artikel tijdelijk uit voorraad, schrijft u hieronder in.

Houd mij op de hoogte

Van € 59,97 voor € 25,00

Wanda E. Brunstetter: Het land van morgen

Trilogie

1) De zoektocht (352 blz.)

Kan een hart dat verscheurd werd door afwijzing ooit weer liefhebben?

Titus Fisher neemt nogal eens een verkeerde beslissing. Toen hij in Pennsylvania woonde, viel hij voor het verkeerde meisje. Ze brak zijn hart. Na zijn verhuizing naar Kentucky lacht het leven hem weer toe. Hij vindt een nieuwe baan die hem veel voldoening geeft en kan zijn verdriet vergeten.
Totdat hij een meisje leert kennen dat sprekend lijkt op zijn vroegere vriendin...

Suzanne Yoder is geen traditioneel Amish meisje. Ze doet haar best om te voldoen aan het ideaal van haar omgeving, maar haar interesse voor hout bewerken wordt niet gewaardeerd in de gemeenschap waarin de vrouw het huishouden hoort te bestieren. Ze vraagt zich af of de nieuwkomer daar verandering in kan brengen.

2) Het verlangen (351 blz.)

Is het mogelijk om in het land van morgen opnieuw liefde te vinden?

Na het overlijden van zijn vrouw verhuist Samuel Fisher met zijn vier kinderen naar Bluegrass County, Kentucky. Het gezin trekt in bij Titus, de broer van Samuel, en zijn vrouw Suzanne. Samuel hoopt dat de nieuwe omgeving hem een beter leven zal bieden, vrij van de pijn en de herinneringen.

Esther Beiler, de dochter van een winkelier, biedt aan om op de kinderen te passen. Ze is dol op de kinderen, maar heeft ook een oogje op hun vader. Kan ze Samuel voor zich winnen of heeft hij zijn hart al verloren aan een Englische vrouw?

3) De worsteling (351 blz.)

Kunnen ze wel samen verder na dit dramatische verlies?

Timothy Fisher mist zijn broers Titus en Samuel, die van Pennsylvania naar Kentucky zijn verhuisd. Hij stelt voor om ook te verhuizen, maar zijn vrouw Hannah wil in Lancaster County blijven.
Timothy zet echter door en hoopt dat Hannah en hun dochter Mindy snel hun draai zullen vinden in de nieuwe gemeenschap.

Maar dan slaat het noodlot toe: door een tragisch ongeval overlijdt Mindy. Hannah vindt dat haar man schuldig is aan het ongeluk. Ze voelt zich eenzamer dan ooit en mist haar familie in Lancaster County. Betekent dit het einde van hun huwelijk? Of geven ze God de ruimte om hen een tweede kans te geven?
 

Lees verder
Uitgever: Groot Goudriaan, De
Productcode: 9789088653506
Gewicht: 4000
Artikel tijdelijk uit voorraad, schrijft u hieronder in.
Houd mij op de hoogte