Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Baan, Paniek

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 19,90

Jacques van de Baan: Paniek

Verwacht het onverwachte

Reinier Visser, analist bij de veiligheidsdienst, staat voor een raadsel. Nederland wordt overspoeld door een golf van hersenvliesontsteking en andere ernstige gezondheidsklachten. Dieren worden agressief en vallen mensen aan. Het raadsel wordt nog groter als op de Noordzee onverklaarbare dingen gebeuren en schepen zonder aantoonbare reden zinken. Met een team van analisten gaat Reinier op zoek naar de oorzaak. Hij stuit op een uiterst gevoelige zaak met invloeden tot op het hoogste niveau.
Jasmijn Hoogendijk, vriendin van Reinier, doet als wetenschapper onderzoek op de Noordzee. De problemen die zij daar voorziet, brengen de kustlanden van West-Europa in dodelijk gevaar. Als de bedreigingen op zee en aan land samenkomen en escaleren, is de paniek niet te overzien.

Een spannende roman over een actueel probleem.

Jacques van de Baan debuteerde in 2012 succesvol met Prooi. Zijn boeken kenmerken zich door een goede combinatie van spanning en acutele thema's.

Gerelateerde producten

226