Prooi

€ 22,90

Prooi

€ 22,90
Actuele voorraad: 5

Jacques van de Baan: Prooi

Als de mensen de controle over hun creaties verliezen zijn de gevolgen niet te overzien

Andrew Smith heeft als commando vele missies uitgevoerd in brandhaarden over de hele wereld. Onder geheimzinnige omstandigheden is hij uit actieve militaire dienst ontslagen en als politieman gestationeerd in het Canadese dorpje Waterton.

Rond middernacht wordt Waterton geconfronteerd met een uitzonderlijk natuurverschijnsel. Bovendien worden de bewoners opgeschrikt door een angstschreeuw die het ergste doet vermoeden. Iets is Waterton binnengedrongen.

Al snel blijkt dat een toenemend aantal slachtoffers te betreuren is. Mensen verdwijnen onder onverklaarbare omstandigheden en laten sporen achter die duiden op extreem geweld. In de chaos die ontstaat, neemt Andrew de leiding van het dorpje op zich.

Susan Vanderbilt verricht baanbrekend wetenschappelijk werk bij een bacteriologisch onderzoek. Zij is onder de indruk van haar plaatsgenoot Andrew Smith en biedt hem haar hulp aan bij het oplossen van de mysterieuze gebeurtenissen. Hun samenwerking leidt tot meer dan het vaststellen van schokkende feiten.

Jacques van de Baan is als militair uitgezonden geweest naar Bosnië. Hij is gaan schrijven om te voorzien in de behoefte aan Nederlandstalige christelijke fictie. Prooi is zijn debuut.

Lees verder
Productcode: 9789463702096
Aantal blz.: 313
Uitvoering: Paperback
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 5