Op dezelfde lijn

€ 21,99

Op dezelfde lijn

€ 21,99
Actuele voorraad: 1

Jennifer Delamere: Op dezelfde lijn

Liefde over de lijn- deel 1

Kan haar verlangen naar onafhankelijkheid de liefde weerstaan?

Londen, 1880. Alice McNeil is altijd al nieuwsgierig geweest en droomde jarenlang van een baan als telegrafiste. Nu, jaren later, is dat gelukt. Ze heeft een felbegeerde positie bij het belangrijke handelsbedrijf Henley and Company weten te bemachtigen en heeft geen moment spijt van haar beslissing. Maar als de ambitieuze assistent van de directeur van het bedrijf terugkeert naar Londen, beginnen dingen te veranderen op een manier die Alice zich nooit had kunnen voorstellen.

Jaren hard werken en zijn vindingrijkheid hebben Douglas Shaw de kans gegeven om te ontsnappen aan een leven van armoede. Nu is hij vastbesloten om hogerop te klimmen binnen de maatschappij en daar zet hij zich met alles in zich voor in. Zodat hij de zekerheid heeft dat hij nooit hoeft terug te keren naar de omstandigheden van zijn verleden.

Als Alice en Douglas ontdekken dat ze dezelfde passies en ambitie hebben, groeit er al snel vriendschap tussen hen. Maar dan maakt Alice per ongeluk een jaloerse collega boos en zijn wraak doet haar dromen in duigen vallen. Douglas besluit haar te helpen, maar wordt daardoor gedwongen om keuzes te maken die hij eigenlijk niet wil. Is de groeiende band tussen hen sterk genoeg om hun toekomst in een ander licht te zien en te kiezen voor elkaar, wat het dan ook kost?

Lees verder
Uitgever: de Parel
Productcode: 9789493208148
Aantal blz.: 378
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1