Tot de bergen vallen deel 3 vrijsteden

€ 22,95

Tot de bergen vallen deel 3 vrijsteden

€ 22,95
Actuele voorraad: 4

Connilyn Cossette: Tot de bergen vallen

De vrijsteden- deel 3

Rivkah is onlangs weduwe geworden en weigert zich te onderwerpen aan de Thora die haar door middel van het zwagerhuwelijk dwingt met de broer van haar man te trouwen. In plaats daarvan vlucht ze uit Kedesh, in de hoop haar talenten als schrijfster te gebruiken om in haar levensonderhoud te voorzien. Zonder de bescherming van haar vader, Kedesh' hoofdpriester, en de veiligheid van de vrijstad, ontdekt Rivkah al snel dat de prijs van haar roekeloosheid haar eigen vrijheid is.

Malachi houdt al jaren in het geheim van Rivkah, maar hij had nooit gedacht dat de dood van zijn oudere broer zou betekenen dat hij met haar zou trouwen. Na haar verdwijning stort hij zich in de voortdurende strijd tegen de Kanaänieten in plaats van stil te staan bij alles wat hij heeft verloren. Maar nu er oorlog dreigt, komt Rivkah's vader naar Malachi met een onmogelijk verzoek.

Als de situatie met de vijanden van zowel binnen als buiten Israël, waarmee Rivkah en Malachi worden geconfronteerd, elke dag bedreigender wordt, is het dan te laat voor het herstel van hun gewonde zielen?

Lees verder
Uitgever: Het zoeklicht
Productcode: 9789064514166
Aantal blz.: 359
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 4