Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Besten,%20Roos

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 14,95

Janny den Besten: Roos

De hechte band van ouders met hun dochter kan soms ook beknellend zijn...

Rosalie, heb je je banden wel opgepompt? Rosalie, je tas is topzwaar. Haal er toch wat boeken. Pas op Rosalie, het kan glad zijn op het brugje bij het park.

Roos wordt er niet goed van: al die betuttelende adviezen van haar moeder. Altijd is ze bezorgd (vooral wat betreft Roos' scoliose), en ze bemoeit zich overal mee. Dat is toch niet normaal als je bijna volwassen bent?
Hoewel Roos aangeeft dat ze niet met haar ouders op vakantie wil, lijkt dit niet tot haar moeder door te dringen. Maar Roos zet haar plannen door, en vliegt - zonder dat haar ouders het weten - met Harm, Henneke en Jilles naar Cyprus.
Roos geniet volop van zon, zee, strand en cultuur, maar toch zit het stiekeme gedoe haar niet lekker. Jilles kan dat wel denken dat ze lief, aardig en eerlijk is, maar hij zou eens moeten weten...
De gesprekken met Jilles betekenen veel voor Roos. Ze ontdekt dat leven met leugens geen optie is. Maar hoe moet het dan wel?
 

Gerelateerde producten

226