Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Veenman, Schuldig.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 10,00

Sjoerd Veenman: Schuldig

Een zaak voor inspecteur Maritz

Als de vlammen in de vuurkorf hoog genoeg zijn, verlaat de vrouw de achtertuin en gaat ze haar huis in. De koffer staat in een hoek van de kamer. Ze pakt hem op en neemt hem mee naar buiten. Niet ver van de korf staat een metalen stoeltje. Ze zet de koffer erop en doet hem open, Haar handen glijden door de bankbiljetten. Allemaal briefjes van vijftig.

Tijdens het jubileumfeest van een succesvol bedrijf ontstaat er een ruzieachtige sfeer, en kort daarna komt een van de directieleden door een misdrijf om het leven. Inspecteur Maritz gaat ervan uit dat de dader een bekende moet zijn, afkomstig uit de familie of uit de onderneming van het slachtoffer. Tijdens het onderzoek stuit hij op duistere geheimen, en tot zijn schrik ontdekt hij dat er weleens meer levens op het spel kunnen staan...

Gerelateerde producten

226