Kranendonk, Simpel gebaar.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 19,95

Sara en Jiska Kranendonk: Een simpel gebaar

Dit kon niet waar zijn. Ze was het! Haar gezicht stond in zijn geheugen gegrift en hoewel het kinderlijke uit haar trekken verdwenen was, was het hem opeens pijnlijk duidelijk. Zij was het meisje dat hem achtervolgde in zijn nachtmerries.

Na het afronden van zijn studie is Andrew Moore van plan een paar rustige weken door te brengen op het landgoed van zijn vriend William Anderson. Op een van de eerste avonden in het idyllische dorpje Greendale wordt hij echter geconfronteerd met een bekend gezicht uit het verleden. Iemand met wie hij nog steeds iets goed te maken heeft. 
Ann Simms moet vechten voor haa plekje in de maatschappij, nadat ze op jonge leeftijd haar gehoor heeft verloren. Gelukkig kan ze altijd terugvallen op de steun van haar tweelingzus Julie en heeft ze haar baan in de bibliotheekm waar ze kan wegdromen in de wereld van boeken. Wanneer de knappe en vriendelijke logé van de familie Anderson aanbiedt haar te helpen bij haar project om een klaslokaal op te zetten voor de plaatselijke weeskinderen, is Ann al snel van hem onder de indruk.

Andrew en Ann groeien steeds dichter naar elkaar toe. Maar zijn hun toenemende gevoelens voor elkaar ook bestand tegen het geheim dat Andrew met zich meedraagt?

226