Hannon, Sterrenbaai.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Irene Hannon: Sterrenbaai

Hope Harbor roman

Hij probeert vrede te sluiten met zijn verleden. Zij strijdt voor een betere toekomst. Ze hebben niets met elkaar gemeen... of toch wel?

Ex-militair Steven Roark woont sinds een jaar in Hope Harbor. Zijn nieuwe leven als chartervisser zou bijna niet meer kunnen verschillen van zijn vroegere bestaan in het leger. Toch vindt hij het moeilijk om zijn militaire verleden van zich af te schudden. Daarbij komt dat zijn jongere broer Patrick blijkt te kampen met dezelfde problemen als hun vader vroeger. Het lijkt erop dat zijn verhuizing naar Hope Harbor Steven alleen maar meer kopzorgen bezorgt.

Dan ontmoet Steven Holly. Zij woont nog niet zo lang in Hope Harbor en heeft tot dan toe een teruggetrokken bestaan geleid. Door een aangeboren lichamelijke beperking is ze allang blij dat ze zelfstandig kan functioneren zonder bemoeienis van haar overbezorgde ouders. Wanneer Holly Stevens hulp inroept voor een vrijwilligersproject dat haar na aan het hart ligt, schrikken ze allebei van de vonken die meteen over en weer vliegen.

Wat principes betreft staan Holly en Steven lijnrecht tegenover elkaar. Maar de aantrekkingskracht tussen hen... die is onmiskenbaar. Lukt het om de kloof te overbruggen?

Irene Hannon schreef eerder de Hope-Harbor-romans Cranberryzomer, Zeerozen, Ankerplaats, Lichtboei en Lavendeldroom. Dit boek is ook goed los te lezen.

Gerelateerde producten

226