Tegenwind

€ 11,99
€ 20,99

Tegenwind

€ 11,99
€ 20,99
Actuele voorraad: 1
Linda Chaikin: Tegenwind
 
Hawaï-serie - deel 3
 
Hawaï 1892. Eden en Rafe hebben besloten hun trouwerij een jaar uit te stellen, zodat Eden een jaar met haar vader kan samenwerken in een kliniek op het lepra-eiland Molokai. Rafe zal het jaar gebruiken de plantage van zijn familie te beheren en zitting te nemen in de wetgevende vergadering op Hawaï. Hij vraagt zich alleen steeds vaker af of het uitstellen van hun huwelijk wel zo'n goed idee was.
Veel tijd om erover na te denken, krijgt hij niet. De geruchten gaan dat Townsend Derrington rondsluipt in San Francisco bij het huis van Parker Judson - Rufes zakenpartner. In dat huis zorgt zijn moeder voor Kip, de baby die hij gered heeft van het eiland Molokai en die hij wil adopteren. Als Rafe het nieuws hoort, vreest hij voor hun leven. Hij bedenkt zich geen moment en neemt de boot naar San Francisco. Hij gaat achter Townsend aan, die ook schuldig is aan de moord op zijn vader.

Tegenwind is het tweede deel in de Hawaï-serie van bestsellerauteur Linda Chaikin. Eerder verscheen in deze serie Geliefd door Eden.'
 

Lees verder
Uitgever: Voorhoeve
Productcode: 9789043519373
Aantal blz.: 383
Staat: Hawa?
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1