Hedlund, Thuishaven

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 21,99

Jody Hedlund: Thuishaven

Om haar thus te kunnen behouden moet ze zijn vertrouwen beschamen

1880, Rhode Island. Abbie Watson woont met haar opa, de vuurtorenwachter, op het eilandje Rose Island. Maar opa wordt steeds vergeetachtiger en er zijn kapers op de kust: Zeke Crwaford zou de vuurtoren maar al te graag van het overnemen en is bereid om hier ver voor te gaan. Abbie weet dat ze haar geliefde vuurtoren zal verliezen als ze niet snel een oplossing vindt. Ze weet ook dat hun vertrek van Rose Island haar opa's dood zou betekenen.

Dan spoelt de rijke Nathaniel Hawthorne III op hun eilandje aan. Hij is gewond geraakt na een ongeluk met zijn zeiljacht en kan zich niets van zijn verleden herinneren. Hij lijkt te denken dat Abbie zijn vrouw is. Ze weet dat ze hem uit de droom moet helpen, maar zoland de buitenwereld gelooft dat ze een echtgenoot heeft die met haar op de vuurtoren werkt, kan Rose Island niet van haar worden afgepakt.

Hoe langer Abbie doet alsof, hoe moeilijker het wordt om Nathaniel de waarheid te vertellen, helemaal wanneer ze echt verliefd op hem wordt. Hoe zal Nathaniel reageren als hij ontdekt dat hij niet haar echtgenoot is?

Jody Hedlund schrijft historische romans met dappere vrouwen in de hoofdrol. Thuishaven is het vijfde deel in haar serie die zich afspeelt rond vuurtorens. Eerder verschenen in deze serie de losstaande romans De lichtwachter, Water en vuur, Baken van hoop en Voorbij de horizon.
 

Boeken voor jonge meiden

Vrije val
Schippers, Chaos
Zoeteman, Julia's zoektocht
Bout-M, Hoe zuur is suiker
Bout, Je bent mijn moeder niet
Schippers, Lijmen
Kramer, Welcome twins
Vries-F,%20Always%20together
Ronhaar, De duiventil in zwaar weer (2)
Schalk,%20Een%20zomer%20vol%20dromen
Steeg-S,%20Dubbel%20geluk
Suijker,%20Hartsgeheimen%20en%20meidenmacht
Suijker, Zomerzon en vreemde vrienden
Vogel%20S,%20Katys%20nieuwe%20wereld
Vogelaar-M,%20Margreet%20trilogie

van

Ik ontvang graag een bericht zodra dit boek beschikbaar is.

Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden zodra deze uitgave weer beschikbaar komt.

226