Van Sydney naar Tonga

€ 9,99
€ 19,95

Van Sydney naar Tonga

€ 9,99
€ 19,95
Actuele voorraad: 1

Margaret Reeson: Van Sydney naar Tonga

Het aangrijpende levensverhaal van Mary Lawry

Australië, begin 19e eeuw. Mary Hassall groeit op in een gezin van negen kinderen. Haar vader en moeder zijn als zendelingen vanuit Londen in Australië terechtgekomen. Mary ontmoet Walter Lawry, een vrijgezelle methodistenpredikant uit Cornwall, ook als zendelng naar Australië gegaan. Onder zijn vurige prediking wordt Mary diep geraakt door het Woord van God - het beginpunt van een heel nieuw leven.

Van jongs af aan houdt Mary een dagboek bij, waarin zij openhartig vertelt over haar jeugd, haar geloof, haar kennismaking en huwelijk met Walter én over hoe zij samen met Walter als zendelingen in het verre, heidense Tonga pionieren. Van Sydney naar Tonga is daarom een boeiend en indringend tijdsverslag van zending naar verre landen over zee.

Mary's dagboek is aangevuld met fragmenten uit brieven van Mary zelf, haar man Walter en haar oudste broer Thomas. Zo kan de lezer het boeiende en roerige leven van Mary als jong meisje, predikantsvrouw, moeder en zendelinge van heel dichtbij meebeleven.

Een aanrader voor ieder die graag een levensbeschrijving met diepe inhoud leest!

Lees verder
Productcode: 9789402904451
Aantal blz.: 316
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1