Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Besten, Vandaag ben ik de bruid.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 12,95

Janny den Besten: Vandaag ben ik de bruid

Alex, Frank, Ruben of Sven... Wie is de ware?
En hoe komt Pam dat te weten?

Het leven van Pam is nogal saai. Ze is thuiswonend en single nadat de geplande bruiloft met Jack plotseling niet doorging. Liz haalt haar over om leuke dingen te doen. Samen met haar vriendin gaat Pam weer lekker sporten, gezellig uit met vriendinnen én ze geven zich op voor een groepsreis naar de Dolomieten! Pam merkt dat ze nieuwe energie krijgt van de dingen die ze doet, maar als de een na de ander verkering krijgt, is dat wel even slikken. Het contact met Alex, Frank, Ruben en Sven is allemaal leuk en aardig, maar wie is nu de ware? Pam denkt dat ze genoegen moet nemen met 'goed'. Toch gaat haar hart er niet echt in mee. Als ze vastloopt en haar leven overgeeft in de handen van God, ontdekt ze dat wat Hij voor haar bedacht heeft verrassend veel beter is!

Vandaag ben ik de bruid is het vervolg op Bruidsjurk op zolder. Opnieuw een vlote young-adultroman die de lezer uitnodigd om God te betrekken bij keuzes in het leven.

Gerelateerde producten

226