Green, Versluierd in rook.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 22,95

Jocelyn Green: Versluierd in rook

De Windy City deel 1

De vlammen hebben haar al zo veel afgenomen.
Zal ze nu ook nog haar vader verliezen?

Meg Townsend en haar zus, Sylvie, beheren de boekwinkel van hun familie en zorgen voor hun vader, Stephen, een veteraan die nog steeds lichamelijk en geestelijk lijdt onder de gevolgen van de tijd die hij tijdens de Burgeroorlog in krijgsgevangenschap heeft doorgebracht. Dan legt de Grote Brand het zakendistrict van Chicago in de as.

Als de vurige explosies en de chaos herinneringen aan de oorlog tot leven wekken, slaat Stephen op de vlucht. Hij raakt gescheiden van zijn dochters, die met de hulp van Nate Pierce, een verslaggever van de Chicago Tribune, ternauwernood aan de vlammen weten te ontsnappen.
Als de rook eindelijk is opgetrokken en de zussen op zoek gaan naar hun vader, wordt duidelijk dat Meg en Sylvie die avond veel meer dan alleen hun winkel verloren zijn.

Dakloos en zonder werk, probeert Meg niet alleen de brokstukken van haar eigen leven bij elkaar te rapen, maar gaat ze ook op zoek naar de waarheid. Zal wat er op de avond van de brand gebeurd is voor altijd bedekt blijven met een sluier van rook?

Jocelyn Green, meermaals bekroond auteur van zowel fictie als non-fictie, wil haar lezers geloofdvertrouwen en moed geven. Van haar hand zijn eerder verschenen: Het merkteken van de koning en Mijn toevlucht. Jocelyn woont met haar man en twee kinderen in Iowa. Haar website is www.jocelyngreen.com.

226