Ware liefde

Door: Austin, Lynn
€ 26,99

Ware liefde

Door: Austin, Lynn
€ 26,99
Actuele voorraad: 1

Lynn Austin: Ware liefde

Op zoek naar haar moeder vertrekt een jonge vrouw naar Chicago. Daar vindt ze meer dan ze ooit had durven dromen.

Een sprankelende zoektocht naar liefde en geluk in het Chicago van de negentiende eeuw. 

Violet is twintig, naïef en hopeloos romantisch. Wanneer haar vader aankondigt te gaan hertrouwen, besluit Violet op zoek te gaan naar haar moeder, die hen heeft verlaten toen Violet nog klein was. Met haar diploma van de School voor jonge dames op zak vertrekt Violet naar Chicago.

Daar trekt ze in bij haar grootmoeder en drie oudtantes en gaat er een wereld voor haar open. Tante Agnes introduceert Violet in de betere kringen en koppelt haar aan een rijke jongeman. Grootmoeder neemt haar mee naar de armste wijken en stelt haar voor aan een vrijgezelle evangelist. Tante Mathilda vergezelt haar naar naar demonstraties voor vrouwenkiesrecht en vindt dat Violet helemaal neit moet trouwen. En tante Birdie - die in het verleden leeft - herhaalt alleen maar dat Violet moet trouwen uit liefde.

Maar liefde... wat is dat nu eigenlijk precies? Wanneer Violet de geheimen van haar familie ontrafelt, ontdekt ze vooral zichzelf.

Lynn Austin wordt geroemd om haar historische romans, zoals Dochters van de kust, Anker in de storm en Eva's dochters. Van haar boeken zijn in Nederland inmiddels meer dan 450.000 exemplaren verkocht. Ze is de bescheiden winnares van maar liefst acht Christy Awards, de meest prestigieuze prijs voor christelijke romans in de Verenigde Staten.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029731102
Aantal blz.: 463
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1