Zo dichtbij

€ 25,00

Zo dichtbij

€ 25,00
Actuele voorraad: 1

Karen Kingsbury: Zo dichtbij

Een familie Baxter roman

Ze zouden weer gaan leven, gaan liefhebben en ze zouden hun geloof behouden. Omdat ze de familie Baxter waren.

De hele familie Baxter komt bijeen voor een reünie bij het meer. Het is de zeventigste verjaardag van vader John, en ter gelegenheid daarvan schrijven al zijn kinderen hem een persoonlijke brief waarin ze vertellen wat hij voor hen betekent. Maar nog voor iedereen zijn brief heeft kunnen voorlezen, worden de Baxters opgeschrikt door een schokkend bericht. Dochter Erin en haar gezin zijn betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk.

In plaats van aan het meer, brengt de familie de verjaardag van John Baxter door in het ziekenhuis. Ook de dagen die volgen staan volledig in het teken van hoop en vrees. Terwijl ze niets anders kunnen doen dan wachten en bidden, is er troost in de vorm van herinneringen en het samenzijn. Maar zijn de familieleden uiteindelijk hecht genoeg om de klap samen te kunnen opvangen? Of zal dit tragische ongeluk hen toch uit elkaar drijven?

Karen Kingsbury heeft al vele bestsellers op haar naam staan. Na het succes van de populaire serie over de familie Baxter schreef ze meerdere vervolgseries en spin-offs. Met Zo dichtbij keert ze terug naar de basis van de familie, waar het allemaal begon. Dit boek is ook los te lezen.

Lees verder
Uitgever: Kok
Productcode: 9789029726818
Aantal blz.: 303
Gewicht: 502
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1