OP 23 FEBRUARI IS ONZE NIEUWE WEBWINKEL GEOPEND!!
WAS U AL KLANT? GRAAG EERST EEN NIEUW WACHTWOORD VIA: WIJZIG MIJN ACOUNT EN OP
'WACHTWOORD VERGETEN' KLIKKEN

BEKENDE FUNCTIES KOMEN BINNENKORT TERUG, HIER WORDT AAN GEWERKT!

X

Zo wit als sneeuw

€ 18,50

Zo wit als sneeuw

€ 18,50
Actuele voorraad: 1
Thea Zoeteman: Zo wit als sneeuw

Als Rika na de dood van haar man een hersenbloeding krijgt en hulpbehoevend wordt, aarzelt haar dochter Christien geen moment om haar zorg te verlenen - ook al beïnvloedt het haar eigen keuzes. Sinds die tijd worstelt Rika met haar geweten. juist voor de dochter die zoveel voor
haar betekent, bewaart ze een levensgroot geheim. Hoe kan ze het  Christien ooit vertellen? Haar enige troost zijn de woorden uit Jesaja: Al waren uw zonden als scharlaken, ze zullen wit worden als sneeuw. Vlak nadat Rika haar geheim aan het papier heeft toevertrouwd, krijgt ze een tweede hersenbloeding en wordt ze opgenomen in een verpleeghuis. Dan vindt Christien de brief waarin de waarheid zwart-op-wit bij haar binnendringt. Ze wordt overspoeld door vragen en haar relatie met haar moeder komt op losse schroeven te staan.

Thea Zoeteman schrijft in deze hedendaagse roman over zonde en vergiffenis en over de kracht van de moeder-dochterband. Bovendien geeft ze een bijzonder overtuigende inkijk in wat het betekent om mantelzorg te verlenen.

Lees verder
Uitgever: Z&K
Productcode: 9789020539462
Aantal blz.: 254
Uitvoering: Paperback
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1