Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Winslow, Avondgedachten deel 2.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 34,95

Octavius Winslow: Avondgedachten

Dagelijks wandelen met God

Dagboek - Deel 2

Octavius Winslow werd op 1 augustus 1808 te Londen geboren. Op zeventienjarige leeftijd emigreerde hij naar Amerika. Daar werd hij in 1833 predikant. In 1839 keerde Octavius naar zijn vaderland terug, omdat hij een beroep naar Leamington aangenomen had. Later werd hij predikant van de Kensington Chapel in Bath. Na een kort ziekbed stierf hij in 1878 te Brighton.

Winslow heeft twee dagboeken geschreven onder de titeil 'Daily walking with God' (Dagelijks wandelen met God). Het eerste deel, 'Morning Thoughts' (Morgengedachten) verscheen voor het eerst in 1857.

Het tweede deel, 'Evening Thoughts' (Avondgedachten), verscheen een jaar later, in 1858. In zijn voorwoord schrijft hij onder meer: 'Wat is er in de loop van een enkele dag veel wat 's avonds beleden moet worden met de hand van het geloof op het grote Avondoffer!'

Aan de meditaties zijn in deze herziene druk titels toegevoegd. Achterin dit lezenswaardige dagboek staat een tekstregister met daarbij, voor zover van toepassing, een verwijzing naar gedenkwaardige feestdagen. Door 's ochtends de Morgengedachten te lezen en de dag te sluiten met de Avondgedachten, ontvangt de lezer(es) dagelijks veel geestelijk behartigenswaardig onderwijs op de levensreis.

238