Bergrede

€ 32,50

Bergrede

€ 32,50
Actuele voorraad: 2

Ds. J. Goudriaan: De Bergrede

Twintig preken over de Bergrede

In twintig preken worden we bepaald bij de Bergrede welke we kunnen vinden in de hoofdstukken 5 tot en met 7 van Matthéüs.

In één van de opgenomen preken klinkt het: 'En Jezus de scharen ziende, is geklommen op een berg; en als Hij nedergezeten was.' Als we daar goed over nadenken, gemeente, waar zou je dan jaloers op worden? Dominee, dan ben ik jaloers op die mensen die aan Zijn voeten terecht mochten komen. Die daar onderwezen werden en die de stem van die Liefste mochten horen. En die daar dat hemelse en dat Goddelijke onderwijs mochten ontvangen. Vrienden, als we door het geloof ook eens aan de voeten terecht mochten komen van die grote Leraar ter gerechtigheid. Om nu eens onderwezen te mogen worden als een discipel, als een volgeling des Heeren. Wat zou het groot zijn! Wat zou het rijk zijn!'

Ds. J. Goudriaan werd geboren op 30 januari 1945. In 1987 werd hij bevestigd als predikant te Rijssen van de Oud Gereformeerde Gemeente Bevervoorde. Op 17 april 1991 vond de bevestiging plaats te Ede aan de Schaapsweg. Deze gemeente heeft hij mogen dienen tot zijn overlijden op Hemelvaartsdag 5 mei 2016.

Lees verder
Uitgever: De Schatkamer
Productcode: 9789057417153
Aantal blz.: 379
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2