BETER BEMIDDELEN

Door: Post, Steef
€ 9,95

BETER BEMIDDELEN

Door: Post, Steef
€ 9,95
Actuele voorraad: 1

Steef Post: Beter bemiddelen

Conflicten zijn overal waar mensen zijn. Het kan dan ook zomaar gebeuren dat je uitgedaagd of geroepen wordt om te bemiddelen. Als manager, bestuurder, toezichthouder, ambstdrager of gewoon als collega of vriend. Hoe voorkom je dat je partij gaat kiezen?
Wat moet je doen als mensen hardnekkig aan standpunten blijven vasthouden? Dit prettig geschreven boek leidt je op een praktische manier langs alle voetangels en klemmen. Het biedt houvast als je mensen wilt begeleiden, op weg naar verbinding en verzoening.

Dit boek geeft ook voor ambstdragers in helaas herkenbare situaties van conflicten tussen gemeenteleden zeer bruikbare handvatten om in een geschil te bemiddelen. Het geeft de grenzen aan die daarbij in acht genomen moeten worden en de valkuilen die vermeden moeten worden.
Ds. W. Silfhout, emeritus predikant van de Gereformeerde Gemeenten

Bemiddelen is een kunst. Daarbij moet de bemiddelaar de regie houden en onpartijdig blijven. Hij moet de moed hebben om te stoppen, maar vooral ook om door te gaan! Dit boek geeft handvatten voor het beoefenen van deze kunst!
P. Schalk, Raad van Bestuur RMU, fractievoorzitte SGP in de Eerste Kamer

Een conflict tussen christenen betekent nogal eens een aanzienlijke schadepost ten aanzien van basaal vertrouwen in God, de kerk, de medemens. Dit boek van Steef Post is daarom een welkom en praktisch handvat voor het repareren van deze schade.
P.J. Vergunst, algemeen secretaris van de Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk


Met bijlagen over onder andere Bemiddeling bij huwelijksproblemen en Het leiden van een lastige vergadering.

Dr. Steef Post is eigenaar van SDP Advies en MfN geregistreerd mediator met als specialisatie Arbeidsmediation. Als leidinggevende heeft hij ervaring in het onderwijs, zorg en kerk. Hij schrijft columns voor het Reformatorisch Dagblad.

Lees verder
Uitgever: De Banier
Productcode: 9789402901467
Aantal blz.: 112
Staat: Nieuw
Gewicht: 130
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1