BROOD OP HET WATER

€ 3,98
€ 7,95

BROOD OP HET WATER

€ 3,98
€ 7,95
Actuele voorraad: 1
Ds. J.A. Anderson: Brood op het water
 
Herdenkingsbundel Mbuma-zending met 12 preken van Schotse predikanten en levensbeschrijvingen
 
Ds. J.A. Anderson, Ds. G. Burder, Ds. J. Colquboun, Ds. J.A. MacDonald, Ds. D. MacFarlane, Ds. M. Gillies, Ds. M. MacSween, Ds. N. Cameron, Ds. L. MacKenzie, Ds. J. Tallach
 
Deze herdenkingsbundel van de Mbumazending omvat twaalf preken van predikanten, die de Free Presbyterian Church of Schotland gediend hebben. De preken zijn uit het Engels vertaald door dhr. H. van Vliet (1926-2007) en postuum uitgegeven. Daar de lengte van de preken varieert, zijn ze geschikt voor persoonlijk gebruik, bijzondere gelegenheden (o.a. nabetrachting Heilig Avondmaal) en de leesdienst.

Na het voorwoord van Ds. Tj. de Jong en mediatieve inleiding van Ds. C.C. Mackintosh over 'De persoonlijke bediening van Christus', treft u de preken aan en een geïllustreerde levensbeschrijving van alle predikanten.

De bundel sluit af met een indringende meditatie over 'Het persoonlijk voordeel van de zendingsijver' van Ds. R.M. MacCheyne en een bijlage over de geschiedenis van ruim 100 jaar Mbumazending in voormalig Rhodesië, wat nu Zimbabwe heet. Voorzien van vele foto's.

Lees verder
Productcode: 9789076466897
Aantal blz.: 192
Gewicht: 460
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1