Coronawekker

Door: Matthew, C.
€ 10,46
€ 14,95

Coronawekker

Door: Matthew, C.
€ 10,46
€ 14,95
Actuele voorraad: 2

Ds. C. Matthew McMahon: Coronawekker

Christus' teken aan verbondsbrekers

Twee maanden na het begin van de coronacrisis heeft de Amerikaanse ds. C. M. McMahon een actuele, bijbelse wake-up call (coronawekker) voor de kerk geschreven. In een tijd waarin weinig meer gerekend wordt met Gods regering en voorzienigheid, houdt de scribent een diepgeestelijk betoog waarin hij wijst op de geestelijke oorzaak van de plagen in de wereld. Het is de pandemie van de zonde. De echte ramp die zich voltrekt, is volgens hem, het aantoonbare geestelijke verval van de kerk.

Het is niet zomaar dat kerkdeuren gesloten werden. De (gedeeltelijke) leegstand van de heiligdommen, het heilig avondmaal dat weggenomen werd, moeten ons in het licht van Leviticus 26 veel te zeggen hebben. Christus zendt de kerk Zijn plagen uit liefde om hen geestelijk terecht te brengen. Het enige gepaste antwoord van de kerk daarop, moet zijn: verootmoediging, schuldbelijdenis en bekering (Numeri 16:47-50; 2 Samuël 24:14,25).

De auteur gelooft, overeenkomstig Gods Woord, dat God een lichamelijke geplaag kan genezen met een geestelijk middel. Hij is immers een Arts voor lichaam en ziel.

Lees verder
Uitgever: De Toren
Productcode: 9789493043671
Aantal blz.: 298
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2