Geloof en leef & volkomen zaligheid

€ 30,00

Geloof en leef & volkomen zaligheid

€ 30,00
Actuele voorraad: 1

Horatius Bonar: Geloof en leef! & Volkomen zaligheid

Geloof en leef!

Horatius Bonar schreef de Kelso Tracts voor zijn eigen gemeente, maar ze werden wijd en zijd verspreid. Zijn directe en eenvoudige stijl sprak en spreekt velen aan. Hij wilde de onbekeerden waarschuwen, het Evangelie eenvoudig voorstellen en de gelovigen opbouwen. Zonder omwegen confronteert Bonar de lezer met vragen over zijn ziel en zaligheid. Na twee eeuwen hebben deze geschriften nog niets aan zeggingskracht verloren.

Volkomen zaligheid

Horatius Bonar schreef de Kelso Tracts voor zijn eigen gemeente, maar ze werden wijd en zijd verspreid. Zijn directe en eenvoudige stijl sprak en spreekt velen aan. Hij wilde de onbekeerden waarschuwen, het Evangelie eenvoudig voorstellen en de gelovigen opbouwen. Zonder omwegen confronteert Bonar de lezer met vragen over zijn ziel en zaligheid. Na twee eeuwen hebben deze geschriften nog niets aan zeggingskracht verloren. Dit tweede deel van de Kelso Tracts completeert het eerste deel dat verscheen onder de titel Geloof en leef!

Horatius Bonar (1808-1889) was een vriend en geestverwant van Robert Murray McCheyne. Hij was een zeer geliefd predikant te kelso en schrijver van vele geschriften en gezangen.

Lees verder
Uitgever: De Banier
Productcode: 9789493291195
Uitvoering: Hardcover
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1