Gids naar de hemel

Door: Winslow, O.
€ 24,95

Gids naar de hemel

Door: Winslow, O.
€ 24,95
Actuele voorraad: 1

Octavius Winslow: Gids naar de hemel

De toegang tot de hemel wordt beloofd en gegarandeerd aan iedereen die in de Heere Jezus Christus gelooft. Maar elke gelovige heeft hulp nodig om daar te komen.
Zonde, lijden, dood en satan belemmeren de vooruitgang op de weg naar de hemel. Maar Gods genade, de verdienste van zijn Zoon en de macht van de Geest werken samen om de gelovige te doen volharden op de pelgrimstocht in een weg van heiligmaking.
Dit boek is uitmuntend geschikt om aan christenen te geven, aangezien ze in deze zondige wereld worstelen om in gehoorzaamheid aan hun Heiland te leven. Het is een gids om hun gedachten, woorden en daden te vormen, zoals Christus van ons vraagt. Zo komt de hemel steeds meer in het zicht en  mogen ze met een vurig verlangen naar hun Meester hun weg vervolgen.

Om deze overdenkingen bruikbaar te maken voor de leesdienst zijn ze ingedeeld in punten en voorzien van een passende liturgie. Wegens het uitmuntende onderwijs dat Octavius Winslow ons in dit boek geeft, is dit boek een aanrader voor hen die geestelijk onderwijs verlangen. En voor hen die het leven der genade nog missen, is het een aansporing om ook die weg te gaan.

Lees verder
Uitgever: Uitgeverij De Ramshoorn
Productcode: 9789461152565
Aantal blz.: 231
Gewicht: 620
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1