Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Verdouw, Gij hebt mijn omzwerven geteld.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 15,90

N. Verdouw: Gij hebt mijn omzwerven geteld
Uit het leven van ds. J. Pannekoek

Ds. J. Pannekoek (1916-1971) is akkerbouwer geweest bij Zierikzee. Maar de Heere riep hem, om op de akker van de kerk het zaad van Gods Woord te strooien. Vanuit zijn eerste en enige gemeente Terneuzen trok hij het hele land door. Eenvoudig en eerbiedig legde hij het Woord van zijn Zender uit, waarschuwend, maar vooral ook naar het hart van Gods volk. Zeer diep ingrijpend was het, dat de Heere hem na vier en een half jaar losmaakte van Nederland. Hij moest het beroep naar Chilliwack (Canada) aannemen, waar hij na enkele maanden stierf.
In dit boekje wordt zijn veelbewogen leven beschreven aan de hand van wat ds. Pannekoek zélf daarover gezegd en nagelaten heeft. Dat brengt zijn persoon, maar met name Gods genadewerk in zijn ziel heel dichtbij.

238