Hooglied van Salomo 4 dln

€ 159,50

Hooglied van Salomo 4 dln

€ 159,50
Actuele voorraad: 1

Abraham Hellenbroek: Het Hooglied van Salomo

Het vierdelige Hooglied van Salomo bevat 112 verhandelingen over het Bijbelboek Hooglied. Vers voor vers wordt verklaard in verhandelingen die qua omvang het midden houden tussen een meditatie en een preek. Ze zijn zeer geschikt voor Bijbelstudie, maar vooral ook als meditatie 'in bijzondere snippertijden' (zoals de auteur het noemt), ofwel op de stille momenten van de dag. Sommige preken zijn geschikt voor de leesdiensten.

Hellenbroek heeft er veel werk van gemaakt om aan de hand van de grondtaal tot de (naar zijn bescheiden mening) beste verklaring te komen. Hij stalt de Bruidegom Christus uit in al Zijn heerlijkheid, in Zijn genade en trouw tegenover Zijn bruidskerk, en in Zijn gewilligheid om elke zondaar die tot Hem komt zalig te maken. Naar gewoonte geeft hij indringende, praktische en uitvoerige toepassingen voor zowel onbekeerden als bekeerden.

Deze uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Gereformeerd Erfgoed. Deze stichting heeft als doelstelling: de publicatie mogelijk te maken van boeken die gegrond zijn op het gedachtegoed van de Reformatie, het puritanisme, de Nadere Reformatie en het piëtisme.

Lees verder
Productcode: 9789463701815
Aantal blz.: 432
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1