Open boek

€ 15,90

Open boek

€ 15,90
Actuele voorraad: 8

Abigaëil Janse: Een open boek

Handreiking rondom openheid

Als jij je kwetsbaar opstelt, hoef je je niet groter voor te doen dan je bent. Dat geeft ruimte om over je kwetsbare kanten open het gesprek aan te gaan. Het is belangrijk dat je je emoties en gevoelens durft te voelen en te uiten. Maar wat kan dat soms lastig zijn! Hoe je je hiervan bewuster kunt worden, lees je in dit boek.

Abigaïl Janse behandelt vanuit Bijbels oogpunt heel praktisch en eerlijk allerlei thema’s rondom openheid. Hoe kunnen we samen in onze relatie of in ons huwelijk voldoende emotionele verbondenheid ervaren? Hoe kunnen wij binnen ons gezin open praten over seksualiteit, huisgodsdienst, mediagebruik of over onze sterfdag? Hoe ga je om met kinderloosheid? Of met je kind dat worstelt met andersgeaard-zijn? Op welke manier kun je er zijn voor je ernstig zieke vriendin? Zomaar een greep uit de vragen die in dit boek zijn opgenomen.Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met enkele vragen om samen of in groepsverband te bespreken. Daarnaast zijn er in ieder hoofdstuk wat praktische handreikingen opgenomen.

Een open boek is geschikt voor (jonge) stellen, gezinnen en ambtsdragers. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met enkele vragen om samen of in groepsverband te bespreken. Daarnaast zijn er in ieder hoofdstuk praktische handreikingen opgenomen.

Abigaïl Janse - Pieterman is getrouwd met ds. S.W. Janse en moeder van zes kinderen. Zij is werkzaam als psychosociaal hulpverlener bij stichting De Vluchtheuvel.

Lees verder
Productcode: 9789033132162
Aantal blz.: 144
Gewicht: 260
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 8