Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Zuiddam, Transgenderisme in Bijbels perspectief.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 11,95

Dr. B.A. Zuiddam: Transgenderisme in Bijbels persectief

Doordenking voor thuis, op school en in de kerk

Wat is transgenderisme en hoe ga jer ermee om als christen? Dit boek geeft een duidelijke handreiking aan ouders, onderwijzers en gemeenten. Wat zegt de Bijbel? Hoe verschult het denken van onze tijd daarvan? Wat zijn de medische feiten? Wat kunt u praktisch doen als u ermee te maken krijgt? In dit boek komen kenners aan het woord. Ze leggen uit waar transgenderisme vandaan komt, waarom mensen de Beijbel anders lezen dan vroeger, hoe biologische waarheid niet verander en waarom goed pastoraat met liefde naar mensen kijkt zoals God hen ziet.

Aan deze uitgave hebben meegewerkt: dr. B.A. Zuiddam (redactie), drs. E. van Hoek-Burgerhart, mevr. L. Perry, prof. dr. A.A.M. Kinneging, en ds. C. Sonnevelt.

Ieder hoofdstuk sluit af met een aantal gespreks- en discussievragen.

238