Christenreis + puzzel 1000stukjes

Door: Bunyan, John
€ 22,50

Christenreis + puzzel 1000stukjes

Door: Bunyan, John
€ 22,50
Actuele voorraad: 7

De Christenreis- Het boek met de puzzel

Het boek: 280 pagina's

Bij het boek De Christenreis dat in deze doos zit ontvangt u ook een puzzel van 1000 stukjes. Het is één van de meest gelezen boeken die ooit in de wereld zijn verschenen. Het is een reisverhaal. Maar niet zomaar een reisverhaal. Het beeldt de levensreis uit van een jonge man: Christen. Deze man probeert van het leven te genieten. Hij geniet met volle teugen van alles wat de wereld hem biedt. Toch mist hij iets. Hij luistert naar een gesprek tussen een paar vrouwen. Hij voelt dat zij een rijkdom hebben die hij mist. Dat maakt hem erg onrustig. Een man legt hem uit dat deze rijkdom ook voor hem te krijgen is. Dat hij ook vergeving van al zijn verkeerde daden kan ontvangen. En hij gaat op reis. Onderweg gebeurt er veel. Maar hij komt behouden op zijn eindbestemming aan! Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van een zondig mens. Genade van God. Ook wij moeten een levensreis maken. Maken wij de reis van deze pelgrim, Christen? Dan komen wij eeuwig bij God. Veel zegen en leesgenoegen met dit bijzondere boek.

De puzzel: 1000 stukjes

Op de puzzel vindt u één van de afbeeldingen uit De Christenreis. Het is Christen die op reis gaat. Hij heeft een last op zijn rug: het is de last van zijn zonden. Als u goed kijkt, ziet u dat de last de vorm van een aambeeld heeft. De illustrator heeft dit gedaan omdat de schrijver van De Christenreis, John Bunyan, met zo'n aambeeld de deuren langsging. Hij repareerde zo potten en pannen.

Meer over het leven van John Bunyan leest u in het boek Genade in Overvloed.

Lees verder
Uitgever: Bunyan stichting
Productcode: 9789491570322
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 7

Voor de liefste vader, de mooiste Vaderdag!

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? Kijk dan eens op deze pagina met suggesties voor christelijke cadeaus voor vaders. Het kan best lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden, dus helpen we u graag met een aantal ideeën voor een bijzonder geschenk. Verras uw vader op Vaderdag met één van deze prachtige opties.

Tips voor vader

Elke vader verdient een speciaal cadeau voor Vaderdag. Wat dacht u van een mooie editie van de Bijbel, een christelijke- of juist spannende roman of rustgevende klassieke meditatiemuziek? Een nieuwe Bijbel is bijvoorbeeld een waardevol cadeau dat jarenlang meegaat. Kies een mooie uitgave of vertaling en vraag ons personeel om advies. Uw vader zal ongetwijfeld een blijvende herinnering overhouden aan dit bijzondere en betekenisvolle geschenk.

Een christelijke- of spannende roman is ook altijd een schot in de roos. Met een goed boek kan uw vader even heerlijk ontspannen. Of misschien liever een waardevolle uitleg van een gedeelte uit de Bijbel. Er is een ruime keuze aan christelijke boeken, zoals romans, naslagwerken of dagboeken, die perfect kunnen dienen als vaderdagcadeau. In onze christelijke boekhandel en webshop vindt u een groot assortiment boeken. Filter op categorie om snel het ideale cadeau te vinden.

Persoonlijk advies in Kootwijkerbroek

Bent u zoek naar een leuk of waardevol vaderdaggeschenk, maar heeft u even geen inspiratie? Bezoek dan onze winkel in Kootwijkerbroek. Hier kunt u ons aanbod in alle rust bekijken. Ons team van deskundigen staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en aanbevelingen.

Kunt u niet persoonlijk langs komen of heeft u aanvullende vragen? Wij zijn slechts een telefoontje, e-mail, of WhatsApp-bericht verwijderd. Ongeacht uw vraag, ons team is toegewijd aan het bieden van de ondersteuning die u nodig heeft om het perfecte vaderdag cadeau of geschenk te vinden.