Laatste waarschuwing

€ 20,00

Laatste waarschuwing

€ 20,00
Actuele voorraad: 2

Joel C. Rosenberg: Laatste waarschuwing

Zal de president luisteren voordat het te laat is?

De president van de VS is ervan overtuigd: ISIS is ernstig verzwakt en staat op het punt voorgoed door Amerikaanse troepen verslagen te worden. J.B. Collins, buitenlandcorrespondent van de New York Times, weet echter dat de president zich gruwelijk vergist.
Het Midden-Oosten staat in brand, de Israëlische minister-president is dood en Amman een ruïne -  Collins vreest een catastrofale aanslag op Amerikaans grondgebied. Een grootscheepse jacht op de leider van ISIS is de enige manier om de aanslag tegen te houden en Amerikaanse leven te sparen. 
Maar zal de president naar hem luisteren voordat het te laat is?

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Laatste waarschuwing is de derde thriller in de serie over New York Times-buitenlandcorrespondent J.B. Collins. De andere delen zijn Het derde doelwit en De eerste gijzelaar.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029733380
Aantal blz.: 428
Staat: J.B. Collins
Gewicht: 580
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2

Voor de liefste vader, de mooiste Vaderdag!

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? Kijk dan eens op deze pagina met suggesties voor christelijke cadeaus voor vaders. Het kan best lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden, dus helpen we u graag met een aantal ideeën voor een bijzonder geschenk. Verras uw vader op Vaderdag met één van deze prachtige opties.

Tips voor vader

Elke vader verdient een speciaal cadeau voor Vaderdag. Wat dacht u van een mooie editie van de Bijbel, een christelijke- of juist spannende roman of rustgevende klassieke meditatiemuziek? Een nieuwe Bijbel is bijvoorbeeld een waardevol cadeau dat jarenlang meegaat. Kies een mooie uitgave of vertaling en vraag ons personeel om advies. Uw vader zal ongetwijfeld een blijvende herinnering overhouden aan dit bijzondere en betekenisvolle geschenk.

Een christelijke- of spannende roman is ook altijd een schot in de roos. Met een goed boek kan uw vader even heerlijk ontspannen. Of misschien liever een waardevolle uitleg van een gedeelte uit de Bijbel. Er is een ruime keuze aan christelijke boeken, zoals romans, naslagwerken of dagboeken, die perfect kunnen dienen als vaderdagcadeau. In onze christelijke boekhandel en webshop vindt u een groot assortiment boeken. Filter op categorie om snel het ideale cadeau te vinden.

Persoonlijk advies in Kootwijkerbroek

Bent u zoek naar een leuk of waardevol vaderdaggeschenk, maar heeft u even geen inspiratie? Bezoek dan onze winkel in Kootwijkerbroek. Hier kunt u ons aanbod in alle rust bekijken. Ons team van deskundigen staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en aanbevelingen.

Kunt u niet persoonlijk langs komen of heeft u aanvullende vragen? Wij zijn slechts een telefoontje, e-mail, of WhatsApp-bericht verwijderd. Ongeacht uw vraag, ons team is toegewijd aan het bieden van de ondersteuning die u nodig heeft om het perfecte vaderdag cadeau of geschenk te vinden.