Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Post, Volg Mij na.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 9,95

Steef Post en Filip Uijl: Volg Mij na

Hoe Asja Germanjoek in de verdrukking Jezus volgde.

Kroongetuigen

Asja Germanjoek (1930-1987) groeide op in een klein plaatsje in Oekraïne. Haar leven eindigde twee maanden na een onmenselijke behandeling in een van de gevangenissen waar in christenen achter het IJzeren Gordijn werden opgesloten. Een medegevangene en zuster in Christus typeerde Asja als een warme, oprechte en fijnbesnaarde persoonlijkheid, die trouw bleef tot het einde.

Dit boek beschrijft het leven van Asja; haar moeilijke jeugd, haar bekering en haar dienst aan Jezus als liefdevolle moeder en trouwe echtgenote van Stepan Germanjoek. Zo mogelijk bezocht Asja samen met de kinderen haar man als hij gevangenzat, en ze reisde hem achterna toen hij verbannen werd naar desolate nederzetting in Siberië. Haar levensverhaal is een indrukwekkend getuigenis van onvoorwaardelijke navolging van de Heere Jezus.

Steef Post is ondernemer, coach en mediator. Hij heeft verschillende boeken op zijn naam staan en schrijft columns voor het Reformatorisch Dagblad. Filip Uijl was voorlichter bij Friedensstimme. Hij schrijft columns voor het gezinsblad Om Sions Wil.

238