48) Grof geschut op schateiland

€ 22,50

48) Grof geschut op schateiland

€ 22,50
Actuele voorraad: 3

Bob Evers 48: Grof geschut op schateiland,

'Ga naar Schateiland en hou een bungalow in de gaten,' luidt de opdracht die Bob Evers krijgt. De naam van de eigenaar is onbekend. Waarom het huis in het oog moet worden gehouden blijft vooralsnog duister.
Juist door het ontbreken van basisinformatie lopen de zaken in een ijzingwekkend snel tempo geheel uit de hand. Bob geeft zich uit voor makelaar, wordt in het nekvel gegrepen en opgesloten in een kledingkast. Jan Prins verschanst zich eerst achter een steiger en vervolgens in een soort bijkeuken en raakt verslingerd aan een blauwe afvalzak waar hij niet van wil wijken.
Arie Roos is getuige van een schietpartij tussen een inwoner van Palmeiland en drie schertsverhuizers die leidt tot een indrukwekkende serie onlusten, kloppartijen, botsingen en misverstanden te land en te water. Hij verovert een doos met een bijzondere inhoud en ontdekt wie verantwoordelijk is voor de onlusten die honderden bewoners, toeristen en relschoppers op de been brengen.
Het spoor leidt naar een piratenschip dat door Bob en Jan wordt geënterd. Terwijl Bob en Arie een gevangene koesteren ontpopt Jan zich als een eersteklas vuilverwerker.

Lees verder
Uitgever: De Eekhoorn, Harderwijk
Productcode: BK2HBOBE00052
Aantal blz.: 184
Staat: nieuw
Gewicht: 270
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 3