49) Maxi botsing op een mini baan

€ 10,00

49) Maxi botsing op een mini baan

€ 10,00
Actuele voorraad: 207

Bob Evers 49: Maxibotsing op een minibaan,

Na een nacht vol opstootjes en onlusten op Schateiland hebben Jan, Bob en dikke Arie drie kistjes veroverd... gevuld met zuiver zand. De kistjes waren eigendom van een Nederlander die onder de naam Jack Vendike in Florida werkte en met de noorderzon is vertrokken. Zijn werkgever Nestor Margolin, een zonderlinge verzamelaar van zeepaardjes en zeesterren, geeft de jongens een duidelijke en eenvoudig lijkende opdracht: zoek Vendike en pak hem.
In de praktijk zijn er echter wat problemen. Vendike wordt beschermd door vechtlustige medewerkers en Margolin heeft een stel handlangers in dienst die houden van schietpartijen.
Het gevolg is een nachtelijke slag op de minigolfbaan Winterwonderland in Kissimmee waarbij iglo’s, tuinkabouters, elfen en stenen rendieren met de grond gelijk worden gemaakt.
Bob neemt deel aan een ontvangst bij een huizenproject waar hij een onbetrouwbare detective ontmoet en Arie davert als een rinoceros over het strand van Daytona Beach om een sportschoolkrachtpatser in de luren te leggen.
Als er tekenen zijn die erop wijzen dat Vendike terug is in Nederland gaat Jan Prins hem als eerste achterna. Hij wordt door pa Roos gebombardeerd tot directeur van een callcenter en doet in Mariënberg de ontdekking van zijn leven. 

Lees verder
Uitgever: De Eekhoorn, Harderwijk
Productcode: BK2HBOBE00053
Aantal blz.: 184
Staat: nieuw
Gewicht: 270
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 207