53 Arendsoog op leven en... lood.

Door: Nowee, P
€ 10,00

53 Arendsoog op leven en... lood.

Door: Nowee, P
€ 10,00
Actuele voorraad: 1

Arendsoog deel 53: Arendsoog Op leven en... lood.

Deze Arendsoog bestaat uit maar liefst vijf verhalen:

Ramper's Wraak

Arendsoog wordt ongerust als zijn zuster, Ann, nog steeds niet thuis is van haar ritje naar Dorwan. Ze had al lang terug kunnen zijn! Dan krijgt hij een brief van Ramper, een schurk die door ziijn toedoen in de gevangenis terecht is gekomen. In de brief staat dat zijn zus ontvoerd is en dat hij zo snel mogelijk ongewapend naar een verlaten Ranch moet komen... Zal Arendsoog zijn zus weten te bevrijden?

Onschuldig Verdacht

Arendsoog en Witte Veder worden gevraagd door Hank Lennon om zijn zoon Ben te vinden en het liefst het bewijs van zijn onschuld te brengen. Ben wordt namelijk verdacht van de moord op George Cramp, ook omdat hij sinds die moord spoorloos is. Zijn vader is er echter van overtuigd dat Ben onschuldig is, en Arendsoog deelt die mening. Maar wie is dan de echte schuldige?

De Bende van Bad Boy Bruce

Als Arendsoog in Dorwan aankomen, lijkt het wel alsof er een complete veldslag woedt. De mannen van Dorwan zijn in gevecht met een onbekende groep ruiters. Plotseling trekken de ruiters zich terug. Niemand begrijpt er iets van, totdat blijkt dat er tien mensen zijn ontvoerd. Dat vuurgevecht was dus een afleidingsmanoeuvre! Dan komt er een boodschapper met een brief van de beruchte Bad Boy Bruce, waarin staat dat ze tien gijzelaars hebben en dat ze voor ieder van hen een lossom van vijfduizend Dollar krijgen. Hoe zal dat aflopen?

De Goudzoeker van Memphis City

Arendsoog en Witte Veder komen aan in het stadje Memphis City. Daar zien ze dat een man een staljongen probeert om te kopen om in de zadeltassen van een zekere Thomas Patton te kijken. Patton blijkt een arme goudzoeker te zijn. Arendsoog en Witte Veder horen van Thomas dat hij een rijke goudader heeft gevonden, en dat de schurken dus waarschijnlijk uit zijn op de kaart waar de locatie van de goudader op staat aangegeven... Al snel blijkt dat de schurken het niet bij hun nederlaag laten zitten...

De Geheimzinnige Vallei

Mrs. Keating komt helemaal uit Virginia om Arendsoog om hulp te vragen. Haar zoon, Don, is al 11 maanden verdwenen en ze heeft in al die tijd maar één brief van hem gekregen. Ze is bang dat er iets ergs is gebeurt met Don. Arendsoog en Witte Veder gaan op onderzoek uit. Het eerste aanknopingspunt is Pueblo, maar het duurt lang eer ze eindelijk iets meer weten. Zal het onze vrienden lukken om Don veilig thuis te brengen? 

Lees verder
Uitgever: Malmberg, den Bosch
Productcode: BKAREN00120
Aantal blz.: 157
Staat: 2de hands - goede staat
Gewicht: 425
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1