<04> Donkere wolken voor de zon

€ 12,50

<04> Donkere wolken voor de zon

€ 12,50
Actuele voorraad: 1

Joh. G. Veenhof: Donkere wolken voor de zon (deel 4)

 Dit deel is een vervolg op "Zelfs de maan zal duister zijn", Morgen gloort de dageraad" en "Met de dageraad komt de zon op".

In de omgeving van Ede en Arnhem zijn parachutisten afgesprongen. Ook is er veel materiaal gedropt. De bewoners van de Ouwe Kamp zien enorme zweefvliegtuigen dalen. In de buurt van de Rijn landt ook een zweefvliegtuig. Graatje Pons vindt de Engelse vliegers in de uiterwaarden en verbergt ze in het allemansveld. Eén van de mannen is echter gewond en moet spoedig medische hulp hebben. 's Nachts wordt de gewonde vlieger door Breus en Merien op een kruiwagen naar dokter Mulder gereden. Tijdens deze tocht zien ze de Duitsers aankomen. Snel lopen ze met hun kruiwagen het erf van een boerderijtje op, dat in het donker van de nacht verborgen ligt. Het zit hen echter niet mee. De waakhond begint heftig te blaffen. Zou dit avontuur goed aflopen?
Politieman Westhof moet met de S.D. mee om huiszoeking te doen bij Klaas Wezelman. Westhof weet dat Klaas en Suze Joden verbergen, maar hij krijgt geen gelegenheid meer om zijn vrienden te gaan waarschuwen. Hoe zal dit aflopen?
Opnieuw een boek vol spannende gebeurtenissen.
Het vierde deel in deze serie zal opnieuw veel lezers boeien.
Lees verder
Uitgever: Frits Hardeman, Ede
Productcode: BKVEENH00029
Aantal blz.: 193
Staat: 2de hands - goede staat
Gewicht: 400
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1