Asiel voor Joshua

Door: Visser, Rob
€ 2,95

Asiel voor Joshua

Door: Visser, Rob
€ 2,95
Actuele voorraad: 1

Rob Visser: Asiel voor Joshua

Als gevolg van een paar acties tegen de komst van asielzoekers in hun dorp, is Erik Jan Westland samen met drie vrienden veroordeeld tot een taakstraf in het asielzoekerscentrum Nieuwland.
In Asiel voor Joshua doet Erik Jan zijn best om zijn fouten goed te maken. Samen met Barend en Mark zet hij zich nu in voor zijn klasgenoot Joshua, die met zijn ouders uit Soedan naar Nederland is gevlucht. Erik Jans vriendin Helena, die is verhuisd naar Servië, helpt via internet mee met de acties voor Joshua. Met elkaar organiseren ze een handtekeningenactie en de hele klas gaat naar Den Haag om de handtekeningen aan te bieden.
De acties worden flink gedwarsboomd door een racistische organisatie die zich Front voor Nederland noemt. Erik Jan heeft het sterke vermoeden dat deze organisatie wordt geholpen door twee klasgenoten. Maar ook de rol van zijn vriend Mark wordt steeds raadselachtiger.
Samen met andere 2-Havoleelringen wordt in korte tijd een fantastische musical over het levensverhaal van Joshua geschreven: de uitvoering is een groot succes. Toch blijft uitzetting voor Joshua en zijn moeder boven hun hoofd hangen...

Asiel voor Joshua is het vervolg op Vlucht!, maar kan ook los daarvan gelezen woorden.

Voor kinderen vanaf 11 jaar.

Lees verder
Uitgever: Mozaïek Junior, Zoetermeer
Productcode: BKKIND002989
Aantal blz.: 196
Staat: 2de hands - goede staat
Gewicht: 450
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1