2) Meer dan ooit

2) Meer dan ooit

Artikel tijdelijk uit voorraad, schrijft u hieronder in.

Houd mij op de hoogte
Karen Kingsbury en Gary Smalley: Meer dan ooit
 
Familie Baxter - deel 2
 
De vijf volwassen kinderen van John en Elizabeth Baxter zoeken ieder hun weg in het leven. Maak kennis met Brooke, Kari, Ashley, Erin en Luke en hun ouders - je zult je op z'n minst in een van hen herkennen.
 
Voor Ashley is het al heel lang duidelijk: zij is het zwarte schaap van de familie Baxter. Sinds ze zwanger en alleen terugkeerde na een kunstenaarsleven in Parijs, weet ze precies hoe de anderen haar zien: als een losgeslagen dochter en een onverantwoordelijke moeder. En dat beeld klopt nog ook. Maar wanneer Ashley een baantje krijgt in een verzorgingshuis, raken de bewoners bij haar een gevoelige snaar en beseft ze dat belangrijke vragen niet meer kan ontlopen. Waarom lukt het haar maar niet een goede moeder te zijn voor Cole? Hoe komt het dat het geloof van haar ouders haar zo tegenstaat? En hoeveel heeft ze nou eigenlijk echt om brandweerman Landon, die altijd trouw op haar is blijven wachten - ook toen ze erop los leefde in Europa?
 
Karen Kingsbury's romans zijn ongekend populair. In deze serie combineert ze haar verteltalent met de ervaring van relatie-therapeut Gary Smalley. Samen brengen zij de familie Baxter tot leven.
Lees verder
Uitgever: Voorhoeve, Kampen
Productcode: BKROM000498
Aantal blz.: 430
Staat: 2de hands - goede staat
Gewicht: 4000
Artikel tijdelijk uit voorraad, schrijft u hieronder in.
Houd mij op de hoogte