Cave, Als de nacht valt

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Julie Cave: Als de nacht valt

Een spannende thriller die ingaat op een allesomvattende vraag: Wie is het waard om te mogen leven? En wie is het volgende slachtoffer?

Na het levensgevaarlijke onderzoek naar de Smithsonian-moorden gaat Dinah Harris dagelijks de strijd aan tegen haar alcoholverslaving terwijl ze de brokstukken van haar carrière bij de FBI bij elkaar veegt en een nieuwe weg inslaat. Vanuit de schaduwen slaat een intelligente en angstaanjagende moordenaar toe; een moordenaar die zorgvuldig en systematisch vaststelt wie waarde heeft voor de maatschappij en wie niet.
Dankzij de vaardigheden die Dinah Harris bij de FBI heeft geleerd, weet ze een verband te ontdekken met de duistere wereld van de neo-eugenisten, en hen die moorden in het openbaar afkeuren, maar er in het geheim heel andere ideeën op nahouden.
Tegen die achtergrond moet Dinah niet alleen haar eigen verleden, maar ook Gods oneindige genade en vergeving leren accepteren. Oude geheimen worden bekend gemaakt, tragedies worden ontdekt, en de verwoestende erfenis van een wetenschap zonder medeleven komt aan het licht. 

Als de nacht valt is het tweede deel van de Dinah Harris Mysteries. De auteur Julie Cave is getrouwd, heeft twee dochters en woont in Australië.

249