Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Ladd, De erfgename van Winterwood.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 9,95

Sarah Ladd: De erfgename van Winterwood

Engeland, 1814. Amelia Barrett, de erfgename van een oud landgoed, belooft haar stervende vriendin dat zij voor haar dochtertje Lucy zal zorgen. Daarmee haalt ze zich echter de woede van haar familie en vooral van haar verloofde Edward op de hals. Amelia ziet nog maar één oplossing: ze moet trouwen met de vader van het kind, kapitein Graham Sterling, een man die ze nog nooit heeft ontmoet.

Graham is geschokt door het onverwachte en brutale aanzoek van Amelia. Hoe durft ze? Toch beseft hij dat hij haar maar beter te vriend kan houden. Iemand zal immers voor de kleine Lucy moeten zorgen als hij straks weer op zee is.

Maar dan wordt Lucy ontvoerd. De enige aanwijzing die Graham en Amelia vinden is een slordig geschreven briefje waarin om losgeld wordt gevraagd.

Al haar hele leven is Sarah Ladd onder de indruk van de impact van woorden, van de manier waarop ze emoties opwekken en mensen kunnen veranderen. Na het verslinden van de klassiekers van Jane Austen en de zuster Brönte, ontstond het verlangen om zelf een roman in de Regency-stijl te schrijven. Dat werd De erfgename van Winterwood.

'Echt een boek voor mij! Ik werd gegrepen vanaf de eerste bladzijde.' Julie Klassen, auteur van De juffrouw uit Devonshire.

249