Dochters van het verbond

€ 8,95

Dochters van het verbond

€ 8,95
Actuele voorraad: 1

Beverly Lewis: Dochters van het verbond

Pennsylvania, 1946. In de kleine gemeenschap Gobbler's Knob leven de Amish hun eigen leven en hebben weinig contact met de 'Englischer', de niet-Amish mensen om hen heen. De achttienjarige Sadie is echter rusteloos en nieuwsgierig naar de moderne wereld. Ze krijgt een relatie met een 'Englische' jongen. Maar die relatie brengt haar in grote moeilijkheden.

Sadies jongere zus Leah heeft haar eigen zorgen. Haar vader is fel gekant tegen een huwelijk met haar geliefde Jonas. Hij wil dat ze trouwt met haar buurjongen Gideon en doet zijn uiterste best om dat huwelijk te bevorderen.

Wanneer Sadie haar geheim aan Leah toevertrouwt, komt Leah in gewetensnood. Zal Sadies schande ook gevolgen voor haar hebben? En Sadie is niet de enige in Gobbler's Knob die geheimen met zich meedraagt.

Beverly Lewis groeide op in het land van de Amish. Ze schreef eerder de trilogie De Amish (Verstoten, Bekentenis en Erfenis), de tweedelige serie Gemeenschap van Eenvoud (De boodschap en Het kruispunt), De redding van Sarah Cain, Een plaats om te schuilen en Oktoberlied.

Lees verder
Uitgever: Groot Goudriaan
Productcode: BKROM002327
Aantal blz.: 299
Staat: Tweedehands
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1