Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Veen,%20Hannah

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 9,95

Noortje van Veen: Hannah
 
De laatste schoolweken is een boeiende tijd in het leven van de twee havo-leerlingen Hannah van der Laan en Nienke Timmerman. Op school draait alles om het examen, maar er zijn ook zorgen om hun klasgenoot Sandra. Verder is Hannah razend benieuwd naar de vriendin van haar oudste broer David die in Utrecht studeert. Wanneer David samen met Ralph, Nienkes oudste broer, op kamers gaat wonen, beleven de twee vriendinnen dolle pret, tijdens de verhuizing, tijdens een middagje winkelen én bij de opening van het huis. Ralph speelt een belangrijke rol in het leven van Hannah. Ze probeert het geheim te houden voor Nienke. Het is echter haar grote vraag: wie is Annemarie die bij Ralph op bezoek komt!
Hannah solliciteert als leerling verpleegkundige, Nienke neemt een ingrijpende beslissing in verband met haar zieke moeder.
Tijdens de kolderdag wordt een grote actie op touw gezet. De conciërges zijn er niet gelukkig mee, maar uiteindelijk geeft zelfs de directeur zijn toestemming. Mede dankzij 'Sultan' wordt het een fantastische dag. De volgende morgen krijgt Hannah een belangrijk sms-je...!
249