White, Kring van spionnen.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 9,95

Roseanna M. White: Kring van spionnen

Serie de Culper ring - 3

Aan één blik had ze genoeg...
Eén blik was alles wat ze nodig had.

1865 - Mariëtta Hughes had nooit een spion willen zijn, maar tegen het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog raakt ze betrokken bij het spionagewerk dat haar familie al enkele generaties doet. Zonder dat ze het zef weet, komen de 'Knights of the Golden Circle' samen in een verborgen ruimte onder het huis. De KGC is een geheim zuidelijk genootschap dat de noorderlijke Unie, waarvoor haar broer zijn leven gaf, wil vernietigen. Mariëtta vertrouwde haar overleden man en zijn broer volledig, maar wanneer ze geconfronteerd wordt met hun geheimen, staat haar hele wereld op zijn kop. Kan ze dat rechtzetten door iemand die voor de Unie de KGC infiltreert, in bescherming te nemen?

Slade Osborne, geheim agent voor Pinkerton, is vastbesloten al het mogelijke in het werk te stellen om de strijd tussen Noord en Zuid te beëindigen. Wanneer hij doordringt tot dit geheime genootschap, is hij niet alleen geïntrigeerd door hun werkwijze, maar vooral door die mooie vrouw die het hulpje lijkt te zijn van hun nieuwe leider, maar die toch ook zo veel meer is...

Durven ze elkaar in al deze verwikkelingen te vertrouwen? Zal hun gemeenschappelijke geloof hen dragen? En kunnen Mari en Slade de vijand lang genoeg tegenwerken tot hun geliefde land weer herenigd wordt?

249