Lavendeldroom

€ 11,95

Lavendeldroom

€ 11,95
Actuele voorraad: 1

Irene Hannon: Lavendeldroom

Hij worstelt met de zorg voor zijn nichtje, zij lijkt zich alleen druk te maken om haar theehuis. Maar is ze ook gelukkig?

Jeannette Mason leidt een teruggetrokken leven op haar lavendelhoeve annex theehuis. Het bevalt haar prima, want ze houdt mensen graag op afstand. Dat de wilde pup van haar nieuwe buurman er een sport van maakt om haar kostbare planten uit te graven, ziet ze echter met lede ogen aan. 

Dokter Logan West is net samen met zijn vijfjarige nichtje naar Hope Harbor verhuisd om hier als arts aan de slag te gaan. Hij heeft het veel te druk met de zorg voor Molly, die haar beide ouders heeft verloren, om zich te bekommeren om zijn afstandelijke buurvrouw.

Wanneer Jeanette en Logan in aanraking komen met een gevluchte Syrische familie die zich in de buurt heeft gevestigd, groeien de twee dichter naar elkaar toe. Terwijl Jeanettes muren stukje bij beetje af beginnen te brokkelen, krijgt Logan de schrik van zijn leven. Is het nog niet te laat om zijn fouten te herstellen?

Irene Hannon schreef eerder de Hope Harbor-romans Cranberryzomer, Zeerozen, Ankerplaats en Lichtboei.

Ze bedacht het fictieve plaatsje op een reis langs de kust van Oregon. Ze hoopt dat haar lezers genieten van hun bezoek aan dit heerlijke dorpje, vol romantische en hartverwarmende verhalen.

Lees verder
Uitgever: Kok
Productcode: BKROM002619
Aantal blz.: 366
Uitvoering: Paperback
Staat: Tweedehands
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1