Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Amstel, De zegen van het avondmaal

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 2,50

Ds. J. van Amstel: De zegen van het avondmaal

Ds. J. van Amstel is Christelijk Gereformeerd predikant te Ede. Van zijn hand verschenen de titels Ingeschakeld, Voor heel de kerk, Dordt in 't kort, Opnieuw ingeschakeld, De rijkdom van de kinderdoop, 't zonde en Echt geloven

Avondmaal vieren is een groot voorrecht en wonder. Want wie is het waard om aan te zitten des Heeren? Wanneer je voor het eerst in je leven deelneemt aan het heilig avondmaal, komen er heel wat vragen op je af. Vragen die betrekking hebben op de voorbereiding en de viering van dit sacrament. De auteur gaat op deze vragen in en behandelt zo een aantal belangrijke aspecten rond het avondmaal.

Net als in De rijkdom van de kinderdoop laat de auteur de rijkdom van het gereformeerde belijden zien. Beide boekjes willen de eenheid van deze twee sacramenten benadrukken. 

Dit boekje is vooral gericht op jongeren en wil hen leiden van de rijkdom van de doop naar de zegen van het avondmaal. Het is uitstekend geschikt als belijdenisgeschenk.

244