Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Ham,%20Een%20volk%20van%20getuigen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 7,50

€ 5,50

Ds. H. van der Ham: Een wolk van getuigen

Portretten van christelijke gereformeerde predikanten

In Een wolk van getuigen wordt in biografische schetsen het leven getekend van een aantal zeer markante figuren uit de geschiedenis van de Christelijke Gereformeerde Kerken.
Zij zijn docent A. van der Heijden, ds. D.J. van Brummen, ds. J.A. Riekel, ds. P. de Groot, ds. K. Groen, ds. D. Driessen, ds. M.S. Roos en ds. W.F. Laman.
Naast hun levensverhaal, gekenmerkt door vele ontroerende momenten, zijn van elk van hen overdenkingen in het boek opgenomen. Deze zeldzame meditaties zijn nooit eerder in boekvorm gepubliceerd en zijn gevonden in oude tijdschriften en kerkbladen.

Eerder bezorgde ds. Van der Ham de uitgaven Professor Wisse en De rechte Godsvrucht. Evenals in deze uitgave is in Een wolk van getuigen een ruime selectie zeer originele foto's opgenomen, die de levensschetsen op prachtige wijze illustreren.
 

244